BEDRIFT

Behandling i bedrift

Fysikalsk behandling i bedrift er et effektivt tiltak for å sikre at ansatte raskt kommer tilbake i arbeid. Det er et gode både for den enkelte og ikke minst for bedriftens økonomi. Fysikalsk behandling fra Tind er et helsefremmende tiltak der vi forebygger slitasjeskader og gir råd til de ansatte. Dette promoterer kroppsbevissthet og helse på arbeidsplassen.

Behandling i bedrift betyr at kiropraktor kommer ut til bedriften, undersøker og behandler de ansatte i arbeidstiden. Dette minsker tiden ansatte er borte fra arbeidsoppgavene og er en effektiv løsning for bedriften. Ved behov for akutt behandling kan ansatte henvende seg til kontoret til Tind behandling og trening sentralt beliggende på Danmarksplass.

 

Trening i bedrift

Tind behandling og trening tilbyr bedrifter trening i grupper. Treningen kan tilrettelegges etter bedriftens ønske og behov. Tidspunkt (før, under eller etter arbeidstid), sted, varighet og type trening kan avtales. Treningen kan om ønskelig rettes inn mot deltagelse i lokale løp som f.eks. Stoltzekleiven, Knarvikmila og Bergen City Marathon. Ved behov kan grupper trene i lokalene til Bergen PT senter, et moderne, romslig og topp utstyrt treningssenter på Danmarksplass.

Utover å bedre helsen og minske sykefravær gir felles-trening for de ansatte:

  • Bedre arbeidsmiljø
  • Et sterkere fellesskap
  • Bedre trivsel og humør og
  • Økt produktivitet og effektivitet gjennom arbeidsdagen.

Å trene utendørs i frisk luft og med høy puls gir best resultat for både hodet og for kroppen.

KURS

Kurs i bedrift er et tilbud som kan skreddersys. Kurs kan innholde tema om trening, idrettsskader, generell helse, eller spesifikt mot utfordringer med god helse på arbeidsplassen. Varighet, innhold og pris etter avtale.

  • Ergonomi
  • Trening (løping, ski, utholdenhet, styrke)
  • Ernæring (i regi av ernæringsekspert)
  • Forebygging av idrettsskader

PRIS

Ta kontakt for å skape en kostnadseffektiv løsning for din bedrift!