OM TIND

Om Kiropraktor Erik-Sebastian Krogvig

 

Erik-Sebastian Krogvig har kompetanse innen idrett og kiropraktikk. Utdanningsløpet startet med bachelor i idrettsfag med fokus på utholdenhet og prestasjonsfremming fra Høgskolen i Nord-Trøndelag (HINT) med base i Meråker, hvor han samtidig drev med skiskyting på høyt nasjonalt nivå. Videre gikk ferden til Wales hvor han tok mastergrad i kiropraktikk fra University of South Wales i 2015, her skrev Erik-Sebastian en masteroppgave om innleggssåler som skadeforebyggende tiltak.

Utover å være en primærhelsekontakt innen muskel og skjelett som kiropraktor, har Erik-Sebastian gjennom sin utdanning og som idrettsutøver spesialisert seg på behandling og veiledning mot idrettsskader og trening av utholdenhetsutøvere.

Erik-Sebastian er i dag selv aktiv innen ultraløp for Bergen løpeklubb. Han tok i 2016 bronsemedalje i NM (Hornindalsvatnet rundt) og har flere pallplassering fra løp i utlandet.

Tidligere har Erik-Sebastian jobbet i Wales og ved en større tverrfaglig klinikk i Bergens regionen. Sensommeren 2016 startet han opp Tind behandling og trening i lokalene til Bergen PT senter.

14348807_10157559279660515_1120624711_n

Om Tind

Tind behandling og trening er en klinikk som for enkeltpersoner og bedrifter tilbyr fysikalsk behandling og veiledning for lidelser i muskel- og skjelettsystemet . Tind er en del av primærhelsetjenesten og tilbyr sine kiropraktortjenester til folk flest

Tind har i tillegg spesialkompetanse på behandling av idrettsskader og tilbyr tilpasning av innleggssåler. Tind har også spisskompetanse på løping, skitrening og generell utholdenhetstrening. Tind deler lokaler med Bergen PT senter på Danmarksplass, hvor det er et tverrfaglig miljø med fysioterapeut, ernæringsekspert og personlige trenere. Sammen er vi et tverrfaglig miljø som kan tilby det beste for pasienten og den som vil være fysisk aktiv og forebygge egen helse.

Tind symboliserer

  • Fysikk
  • Helse
  • Mål
  • Resultater